На Кіровоградщині працює муркотливий співробітник бібліотеки

Квітень 07, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1464 | Коментарі: 0

А у вас є знайомі котики-книголюби? Вони лащаться, коли ви читаєте, згортаються клубочком на колінах, буває, загороджують сторінки хвостом. 

Ми все їм дозволяємо, адже ця балувана муркота дарує нам своє тепло і заспокоює. В таку гармонійну атмосферу можна зануритися не тільки вдома, а ще у головній книгозбірні нашої області.

Півтора роки тому кіт Афанасій обрав своєю домівкою бібліотеку Чижевського. Наш рудий не тільки книголюб, він - зірка телебачення (про нього вже зняли п’ять відео сюжетів). Він дружить з відвідувачами та підвищує моральний дух працівників бібліотеки.

Друзі, наш кіт Афанасій запрошує вас у мандри відділами нашої бібліотеки та нагадує, що вартість річного абонементу коштує… ви не повірите, менше, ніж чашка кави, цілих 20 гривень))

Приходьте до нас, записуйтесь та читайте книги! Читання та спілкування з нашим муркотиком покращать настрій і зроблять життя в ці важки часи трохи світлішим.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool