Мобільний Приват24 став ТОП додатком України для iPhone

Грудень 07, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 689 | Коментарі: 0

Наприкінці листопада, за даними Apple App Store, оновлений мобільний банк Приват24 став ТОП додатком серед українських користувачів iPhone та iPad.

Як повідомили в банку, протягом останніх шести тижнів мобільний додаток Приват24 залишається в ТОП 5 всіх додатків серед користувачів IPhone і не поступається своїми позиціями в десятці кращих додатків Android у Google Play для всіх андроїд девайсів.

За даними банка, кількість користувачів і обсяг транзакцій оновленого додатка щодня зростає за рахунок активації нових функціоналів і сервісів.

Так, 7 грудня у оновленої версії Приват24 для IOS активований сервіс, що дозволяє оплачувати проїзд в міському транспорті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool