Фотомитців і аматорів Кіровоградщини запрошують взяти участь у міжнародній фотовиставці

Квітень 06, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Закарпатське регіональне відділення Асоціації міст України та Міжрегіональний офіс РВ АМУ 4-х Карпатських областей «Карпатський Єврорегіон-Україна» в рамках співпраці з муніципалітетами країн-сусідів Словаччиною, Польщею, Угорщиною і Румунією ініціювавпроведення у центральних містах зарубіжних прикордонних регіонів «Карпатського Єврорегіону» виставок фотографій «Україна у війні за європейські цінності, суверенітет, свободу, демократію та мирний розвиток» - йдеться у повідомлені Кіровоградського РВ АМУ.

Метою проведення виставок фотографій у прикордонних регіонах країн-сусідів ЄС є ще більше фокусування уваги громадськості і регіональних та муніципальних влад країн-сусідів ЄС на правдивій і достовірній інформації про єднання української нації, її громад та громадян-патріотів у жорсткій боротьбі проти військової агресії і терору путінської диктаторської росії. Водночас під час проведення фотовиставок планується також поширювати інформацію про можливості надання Україні, її територіальним громадам військової та гуманітарної допомоги, а також – про можливості інвестування у відбудову народного господарства нової європейської України.

Орієнтовна тематика фотографій, які ми від Вас очікуємо в електронній формі:

 Результати масштабних руйнацій житлових і громадських будівель та промислової і комунальної інфраструктури міст, селищ і сіл України внаслідок ворожих бомбардувань і обстрілів (зокрема, і в зонах бойових дій та на територіях АЕС) .

Злочинні дії військових росії проти мирного населення окупованих територій, проти людяності та правил ведення війни.

 Самовіддані і героїчні дії та акції мирного населення в окупованих містах, селищах і селах, а також – дії органів державної влади, місцевого самоврядування, комунальних

 служб, поліції та ДСНС, медиків тощо по забезпеченню життєдіяльності наших територіальних громад в найскладніших умовах і викликах війни.

 Розгортання та результати активної і цілеспрямованої практичної діяльності волонтерських рухів на допомогу Збройним Силам України та формуванням територіальної оборони, у вирішенні гуманітарних криз і катастроф у нинішній війні, яку розв’язала путінська росія.

 Волонтерство у партнерстві з владою у визначенні потреб, забезпеченні логістики і транспортуванні гуманітарних вантажів із зарубіжних країн партнерів України і зокрема – у відносно безпечних прикордонних областях Західної України.

 Масштабна діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування і волонтерських рухів у вирішенні практичних проблем, пов’язаних з переміщенням українських біженців до країн Європи та прийомом, розміщенням і забезпеченням соціальних послуг для вимушено переміщених осіб (ВПО) у відносно безпечних містах, селищах і селах.

 Звісно, цілком можлива й інша тематика фотографій, спричинена війною (до прикладу – креативні ініціативи та проєкти; роль жінок і жіночих ініціатив під час війни; проблеми, пов’язані із здоров’ям і освітою дітей; відновлення економіки через евакуацію підприємств і бізнесу тощо).
Технічні вимоги до фотографій:
- Усі надіслані вами світлини електронного формату (в кольоровому або чорно-білому виконанні) будуть роздруковуватись розміром 21х30 см
- Фотографії зазначеного розміру задля відповідної якості мають відповідати технічнім вимогам? не менше 3000 пікселів (по довшій стороні) та загалом – не менше 300 пікселів /дюйм.

Будь-ласка, фотографії в електронному форматі надсилайте до 15 квітня 2022 р. включно на e-mail: zakarpatya@ukr.net

Також надсилайте, будь ласка, разом з фотографіями Ваше коротке резюме про професійну діяльність, пов’язану з фотожурналістикою та/або творчою роботою. Приймаються і аматорські фотографії.
Довідки за тел. 050-611-33-15 – Лукша Олег Васильович.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool