Авторозбирання - вигідна альтернатива автомагазину

Квітень 24, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Навіть з огляду на високу надійність імпортного транспорту він іноді ламається і вимагає технічного обслуговування та ремонту. 

 Час не щадить нічого і навіть автомобілі преміум-класу витрачають експлуатаційний ресурс і потребують заміни зношених деталей. І якщо на престижну іномарку, враховуючи її вартість, водії ставлять нові оригінальні запчастини, то що робити власникам бюджетних машин. Для них альтернативним варіантом є покупка оригінальних деталей на авто розбиранні.

Під розбираннями маються на увазі спеціалізовані компанії, які займаються демонтажем уцілілих запчастин з транспорту, що потрапив в аварію. З огляду на те, що биті машини часто мають мінімальний пробіг зняті з них вузли та агрегати відрізняються хорошим технічним станом і великим залишковим ресурсом.

Комплектуючі доступні автовласникам

Сьогодні український ринок автозапчастин представлений наступними категоріями товарів:

  • оригінальні деталі, використовувані для складання транспорту на заводі;
  • замінники, виготовлені сторонніми підприємствами, що не підписали договір з основним виробником автомобілів;
  • запчастини, що були у вжитку реалізовані через авторозбирання;
  • китайські комплектуючі сумнівної якості.

Звичайно, при наявності вільних грошей краще придбати ліцензійну запчастину. Однак це привілей заможних українців. Непогана альтернатива це неоригінальні нові комплектуючі. Але в даній ситуації існує небезпека придбання низькоякісної підробки. Продукцію з Китаю взагалі не варто зачіпати. А ось до авторозбирання варто придивитися уважніше.

Новий автомобіль — оригінальні деталі

Враховуючи, що машина недавно зійшла з конвеєра, у випадку з поломкою, потрібно пам'ятати про наступні моменти:

  • Використання старих запчастин призведе до втрати гарантійного обслуговування. Якщо встановити стару деталь, то сервісний центр виробника відмовиться ремонтувати машину по гарантії.
  • Використання старих деталей на нових автомобілях неможливо через їхню несумісність. Не завжди стара запчастина стане на посадкове місце в новому автомобілі через внесення в його конструкцію певних модифікацій.
  • З огляду на те, що машина нова установка зношених деталей просто нелогічна. Адже старий вузол може привести до збою в роботі інших елементів транспортного засобу.

Звичайно, кожен автовласник вирішує сам чим ремонтувати свій автомобіль, але навіщо втрачати гарантію якщо машину можуть безкоштовно відремонтувати в сервісному центрі, що представляє інтереси виробника. Такий варіант доцільний якщо СТО відмовляється виконувати свої гарантійні зобов'язання.

Визначаємося з оптимальним варіантом

Природно, оскаржувати якість і надійність оригінальних комплектуючих ніхто не буде. Купівля таких деталей має на увазі наступні переваги:

  • Деталь виготовляється безпосередньо заводом-виробником або його офіційним представником. Вона повністю сумісна з конкретним транспортом і має максимальний робочий ресурс.
  • Серед ліцензійної продукції відсутні браковані деталі. Такий товар заноситься в каталоги та має маркування, яке практично неможливо повторити в кустарних умовах.

Неоригінальна нова запчастина — непоганий замінник дорогої ліцензійної продукції. Але попри доступну вартість деталі мають такі недоліки:

  • така запчастина не завжди стає без підгонки на посадкове місце в автомобілі;
  • ринок переповнений величезною кількістю підробок в даній категорії автомобільної продукції.

Оптимальний вихід із ситуації — запчастини що були у вживанні для іномарок, куплені на розбиранні. Сучасні авторозбірки Запоріжжя пропонують якісні комплектуючі по привабливій ціні на AUTO.RIA №1 серед сайтів автомобільної тематики на території України. Тут доступна колосальна база легкових машини нових і вживаних завдяки якій автолюбителі купують і продають 1400 транспортних засобів щодоби.

Ненові запчастини — вигідний ремонт машини

Погоджуючись на співпрацю з надійним автомобільним розбиранням, покупець обов’язково отримує ряд незаперечних переваг:

  • придбання оригінальної запчастини виготовленої відповідно до жорстких вимог автовиробників за доступною вартості;
  • широкий асортимент деталей для машин, знятих з продажу;
  • безкоштовна консультація фахівця, що особисто зняв цікаву деталь для покупця з транспортного засобу;
  • мінімальна гарантія на весь товар;
  • всі запчастини проходять відбраковування перед спродажем.

Сучасне авторозбирання в Україні — це надійні компанії, що реалізують товар порівняно високої якості які працюють у рамках законодавства що діє. Вони стали чудовою альтернативою стандартним автокрамницям та базарам покупка запчастин, в яких доступна не кожному автолюбителю особливо якщо він володіє старою бюджетною іномаркою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool