Кропивницький: дитячі розваги на вихідні

Лютий 17, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 710 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців і гостей міста у прийдешні вихідні завітати до театру, щоб разом провести час культурного дозвілля.

Кропивницький: дитячі розваги на вихідні


18 і 19 лютого, у суботу та неділю, у театрі ляльок відбудеться магічно-фантастична, музична, інтерактивна шоу-казка з ростовими ляльками «Чарівні дарунки феї Веселунки» Н.Педько (4+).

Це захоплива пригода, що сталася у ляльковій країні, де лихий чаклун Розбрат пересварив усіх мешканців, забравши у них почуття поваги та любові.

І лише допомога хоробрих глядачів добрій феї Веселунці та улюбленим мультяшним персонажам – Скай, Маршалу, Губці Бобу, Міньойону та іншим героям – здатна здолати злі чари та повернути мир і злагоду у казкову родину.
Початок – об 11.00 годині

Після вистав на дітвору, як завжди, чекатимуть ігри і розваги з запальною Веселинкою.

Довідки та бронювання квитків за телефонами:
на суботу (097) 70-73-172, на неділю (095) 036 83 21,
загальна інформація - (0522) 24-28-94. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool