Порядок та законність у Кропивницькому СІЗО відновлено (ФОТО)

Грудень 19, 2019 | ФОТО | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

На території СІЗО працівниками ДКВС спільно з Нацгвардією, Нацполіцією та ДСНС були проведені спеціальні заходи для забезпечення правопорядку в установі.

Ситуація під повним контролем адміністрації ізолятору.

В камерах правоохоронці провели обшуки, в арештованих вилучили заборонені предмети. Всі утримувані перебувають у своїх камерах.

Що стосується групи осіб, яка намагалась дестабілізувати обстановку в СІЗО: вони ізольовані від інших арештованих, з ними ведуться слідчі дії. Так званого «смотрящого» за установою, ув’язненого М. передано Національній поліції.

Дякую всім правоохоронцям, які відновили порядок та законність у Кропивницькому СІЗО: ви спрацювали чітко, злагоджено та професійно, -про це на своїй сторінці у фейсбуці написав Василь Коробко

Порядок та законність у Кропивницькому СІЗО відновлено

Порядок та законність у Кропивницькому СІЗО відновлено

Порядок та законність у Кропивницькому СІЗО відновлено


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool