На Кіровоградщині відкрили сучасне приймальне відділення (фото)

Березень 30, 2021 | ФОТО | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

Перше приймальне відділення, збудоване в рамках програми «Велике будівництво», відкрили у Добровеличківській лікарні сьогодні, 30 березня.

«Перше відділення екстреної меддопомоги ми створили менш як за пів року. Загальна вартість об’єкту 12,6 мільйона гривень. Завдання президента – функціональність відділення має значно оптимізувати час для порятунку людини. У відділенні є і діагностичне обладнання, й операційна. «Велике Будівництво» створює нові можливості. Ми перетворюємо застарілу медичну інфраструктуру на європейську», – прокоментував голова облдержадміністрації Андрій Назаренко.

Як уже повідомлялося, роботи стартували торік у жовтні. До існуючої будівлі лікарні добудували нову, загальною площею 348 квадратних метрів.

У відділенні обладнали лікувально-діагностичний блок із операційною, лабораторію, кабінет рентген-діагностики, два кабінети ультразвукової та кабінет функціональної діагностики.

Уперше за історію лікарні придбали комп’ютерний томограф.

Також відділення екстреної меддопомоги оснастили кардіомоніторами, дефібрилятором, стаціонарним і портативним апаратами штучної вентиляції легень, кисневими концентраторами різної потужності, інфузоматами, електрокардіографами та іншим обладнанням.

Нагадаємо, понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті та медицині стали складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках.

 відкрили сучасне приймальне відділення

 відкрили сучасне приймальне відділення

 відкрили сучасне приймальне відділення

 відкрили сучасне приймальне відділення

 відкрили сучасне приймальне відділення


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool