Кропивничанин став призером фотоконкурсу «Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади»

Вересень 27, 2019 | ФОТО | Переглядів: 1852 | Коментарі: 0

Фотохудожник із Кропивницького Ігор Філіпенко отримав відзнаку Програми «U-LEAD з Європою» за підсумками конкурсу «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади», повідомляє FOTOINFORM.NET

На минулій неділі в Києві на стації «Золоті ворота» нагородили переможців фотоконкурсу «Руйнучи стереотипи: сильні жінки моєї громади», який організовано Програмою «U-LEAD з Європою».

Відомий в Кропивницькому фотожурналіст Ігор Філіпенко став призером фотоконкурсу «Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади». Всього на конкурс було подано 700 робіт, які надсилалися з різних куточків України. Було вибрано 25 кращих фоторобіт, які стали переможцями цього конкурсу. Ігор Філіпенко здобув призове місце за фотографію «Друзі». Зі світлини дивиться з посмішкою старший лейтенант поліції Оксана Білоброва, яка обнімає собаку-рятувальника під час заходу у місті Кропивницький, коли відбувався благодійний фестиваль «Мама + Я» у Ковалівському парку.

Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади

«Приймаючи участь у цьому всеукраїнському фотоконкурсі, я хотів показати всій України, що на Кіровоградщині живуть та працюють на громаду багато гарних, талановитих жінок. Серед них є жінки, які несуть службу у патрульній поліції. Оксана Білоброва є яскравим прикладом сильної та надихаючої особистості. Фотографія вийшла дуже жива і я зміг зупинити мить та зафіксувати емоції працівниці патрульної поліції», - говорить фотожурналіст Ігор Філіпенко.

Переглянути топ-25 кращих фото можна за посиланням www.hromady.photos
1 місце «Тендітна ззовні, сильна всередині», автор - Ігор Протченко.
2 місце «Невловима пташка», автор - Ігор Небава.
3 місце «Жінки політики», автор - Тетяна Петрушкіна.

читайте також: Кропивничанин увійшов в топ-25 кращих фотографів за версією 35AWARDS

Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool