Фотознімок кропивничанина ввійшов у ТОП-6 престижної міжнародної премії

Грудень 20, 2019 | ФОТО | Переглядів: 2343 | Коментарі: 0

Фотографія фотожурналіста Ігоря Філіпенка, зроблена у цьому році у Кіровоградській обласній філармонії, ввійшла у ТОП-6 найкращих фоторобіт за версією 35AWARDSповідомляє FOTOINFORM.NET

«Цю світлину я зробив на відкритті концертного сезону в обласній філармонії. Заворожуюча атмосфера виконання музичного твору передалася у миті цієї фотографії»,- каже фотомитець.

Фотографія ввійшла в ТОП-6 найкращих фотографій тематичного конкурсу в номінації «Концертна фотографія». Фотомитець Ігор Філіпенко ввійшов у ТОП-11 найкращих фотографів цього тематичного конкурсу за версією 35AWARDS. Участь в цьому конкурсі прийняло 2586 фотографів зі 108 держав та 870 міст. Було подано 9993 фотороботи.

До речі, це не перша фоторобота Ігоря Філіпенка, яка отримала високу оцінку від міжнародного журі 35 AWARDS. Тоді фотографія «Батька Махна» ввійшла в ТОП-25 кращих робіт конкурсу.

«Приймаючи участь в таких міжнародних фотоконкурсах, можна позмагатися на міжнародному рівні з видатними творчими людьми, набратися досвіду та показати свої світлини світовій громаді», - говорить Ігор Філіпенко з міста Кропивницький.

 


Читайте також: Фотомитець із Кропивницького увійшов в топ-33 кращих фотографів за версією 35AWARDS


Фотознімок кропивничанина, ТОП-6 міжнародної премії, 35AWARDS, игорь филипенко,

Фотознімок кропивничанина, ТОП-6 міжнародної премії, 35AWARDS, игорь филипенко,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool