Українські страви: пісний плов з грибами та овочами (ФОТО)

Липень 10, 2022 | Домашній кухар | Переглядів: 2366 | Коментарі: 0

Сьогодні пропонуємо Вам літній смачний рецепт овочевого плову з грибами від Ігоря Філіпенка.

Сьогодні пропонуємо Вам літній смачний рецепт овочевого плову з грибами від Ігоря Філіпенка.

Сьогодні пропонуємо Вам літній смачний рецепт овочевого плову з грибами від Ігоря Філіпенка.

Влітку хочеться вживати побільше овочів та зелені, тому я раджу приготувати такий плов.

Беремо триста грамів печериці , можна використовувати інші гриби, миємо та нарізаємо тоненько. Смажемо іх на олії, потім додаємо до них цибулю та нарізану моркву. Все підсмажуємо до золотистого кольору цибулі. Складаємо засмажку у казанок чи каструлю. Беремо один стакан пропареного рису, промиваємо гарно його і кладемо рис у казанок до засмажки. Додаємо покришену дрібно капусту (невелику частину капустини). Заливаємо трьома стаканами води та ставимо на середній вогонь, щоб закіпіло. Потім додаємо сіль, спеції та чотири столові ложки кетчупу. Зменьшуємо вогонь на малесенький та готуємо хвилин 15, щоб викіпіла вся вода. Під завершення приготування додайте зелений кроп та петрушку.

Щоб плов вийшов для вас та вашої родини щасливим, порада від мене – покладіть сім горошинок духм`яного перцю на початку приготування страви.

Смачного!

читайте також: Українські страви: смажені кабачки із часником 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool