Смачний рецепт: фарширований перець (ФОТО)

Серпень 04, 2019 | Домашній кухар | Переглядів: 3648 | Коментарі: 0

Сьогодні пропонуємо Вам рецепт смачного фаршированого перця від кулінара Ігоря Філіпенка з міста Кропивницький, повідомляє FOTOINFORM.NET

Зараз розпочався сезон солодкого перцю, з якого можна приготувати багато різноманітних страв. Багато хто полюбляє їсти фарширований перець.

Пропоную свій доволі смачний рецепт фаршированого перцю.

І так, нам потрібно:
Солодкий перець - 10 штук,
Фарш – 350-400 грам,
Цибуля – 1 шт,
Морква – 2 шт,
Томатна паста – 3 столові ложки,
Рис – 4 столові ложки,
Зелень, спеції – за смаком.

Миємо та чистим солодкий перець від серцевини. Робимо зажарку на олії із порізаної кубиками цибулі, моркви натертої на тертушці, томатної пасти з додаванням води.

Вкусные рецепты от Игоря Филипенко! Подписывайтесь на канал в Telegram

Переходимо до фаршу, який можна зробити самому з курятини, свинини або телятини, як хто полюбляє. А можна купити вже готовий фарш. До цього фаршу треба додати рис, який можна відварити до пів готовності, а якщо не вистачає часу, то можна рис не проварювати. У фарш добавити частину піджарки, сіль та спеції. Цим фаршем, фаршируємо перець та викладаємо його в казан.

Кладемо в казан зажарку та доливаємо води, щоб трохи не покривало перець. Кладемо лавровий лист та спеції і сіль. Ставимо на невеликий вогонь та варимо хвилин 40.

Подавати можна в гарячому вигляді. У холодному вигляді він теж смачний.

Смачного Вам!

Рекомендуємо: Простой рецепт салата из крабовых палочек 

Смачний рецепт, фаршированний перець,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool