Жителів Кіровоградщини вакцинуватимуть впродовж вихідних

Червень 04, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині мобільні медичні бригади проводитимуть вакцинацію для людей з листа очікування впродовж вихідних – 5 та 6 червня. 

Про це повідомила керівниця відділу охорони материнства, дитинства та імунопрофілактики департаменту охорони здоров’я ОДА Антоніна Кодрул.

«Нині в області достатня кількість вакцин, зокрема, препарату CoronaVac/Sinovac BioNTech. Маємо у залишку 8600 доз, вчора ми отримали її 3100 доз. Ми проводимо вакцинацію цим препаратом організованим колективам, у нас є їх перелік – це працівники критичних інфраструктур, плануємо вакцинувати працівників пошти, лісництв. Також ми будемо проводити вакцинацію людям з листа очікування. У пунктах щеплення вже протягом цих вихідних будуть проводити імунізацію для цих людей», - повідомила Антоніна Кодрул.

Нагадаємо, Кіровоградщина отримала 5850 доз вакцини Pfizer.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool