Як жителям Кіровоградщини записатися на вакцинацію від коронавірусу

Травень 12, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

Жителі Кіровоградщини, які мають бажання вакцинуватися від корона вірусу, можуть зробити це двома способами

за допомогою онлайн-порталу та мобільного додатку «Дія» або контакт-центру МОЗ. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

«Охочі отримати імунізацію від COVID-19 можуть зробити це в режимі онлайн за допомогою мобільного додатку «Дія». Для цього треба завантажити додаток, авторизуватися через Приват24, Monobank, BankID НБУ, зайти в розділ «Послуги» та обрати «Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19». Далі – слід зазначити сферу діяльності та обрати місце вакцинації. Після перевірки свого номеру телефону варто очікувати повідомлення про запрошення на проведення вакцинації. Практично аналогічний алгоритм для запису через портал «Дія». Для запису через контакт-центр МОЗ необхідно зателефонувати за номером 0 800 60 20 19, надати оператору свої дані, обрати місце вакцинації та чекати на відповідне запрошення», - пояснює посадовець.


За словами Олега Рибальченка, нині в Україні вакцинують медиків і працівників закладів охорони здоров’я, мешканців та персонал будинків для літніх людей та спеціалізованих інтернатів
учасників Операції об'єднаних сил на Сході України, соцпрацівників, священнослужителів, олімпійців і паралімпійців, які представлятимуть Україну на змаганнях в Токіо у 2021 році, освітян, які залучені до проведення ЗНО, співробітників патрульної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, прикордонників та людей віком від 65 років.

«Пріоритет надається людям найбільш похилого віку та людям, які мають неінфекційні хронічні захворювання. Зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, хвороби органів дихання та нирок. Водночас, хочу нагадати, що навіть якщо ви не входите до однієї з цих груп, ви можете записатися до черги на щеплення проти COVID-19 та чекати на повідомлення про початок вакцинації вашої групи», - додав директор департаменту.

Нагадаємо, наприкінці квітня Кіровоградщина отримала другу партію вакцини Pfizer-Biontech -–1170 доз. Першу партію Pfizer-Biontech область отримала 18 квітня. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool