У Кропивницькому зробити ПЛР-тест на коронавірус можна на платній основі

Квітень 07, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Вірусологічний відділ Кіровоградської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби впровадив дослідження біологічного матеріалу від людини на наявність вірусу SARS-CoV-2 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на платній основі.

Відбір матеріалу для дослідження проводиться медичними працівниками шляхом взяття мазків із зіву та носу. Вартість робіт з дослідження матеріалу від людини методом ПЛР з метою виявлення РНК вірусу SARS-CoV-2 складає 640,55 грн (вже з урахуванням ПДВ).

Здавати мазки для дослідження найкраще вранці, до 11:00, задля якнайшвидшого отримання результатів день у день.

Кіровоградська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби успішно пройшла верифікацію – контроль підтвердження роботи методики.

Бланк з результатами ПЛР-тесту, який видає лабораторія, має QR-код. Також можна отримати результати тестування англійською мовою для виїзду за кордон. Для цього необхідно взяти з собою закордонний паспорт, його копію чи фото.

Для проходження ПЛР-тесту за 4 години до тестування утримайтесь від пиття, вживання їжі, чистки зубів, куріння сигарет та електронних аналогів, жувальної гумки. За 6 годин до тесту не слід використовувати препарати для зрошування чи полоскання горла, пастилки від кашлю та болю в горлі.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.:(0522) 33 84 21; 33 88 78; e-mail: vetlab_kr@ukr.net; м.Кропивницький, вул.Велика Пермська, 58/1.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool