На всій території Україні почали діяти посилені карантинні обмеження

Січень 08, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

Від опівночі 8 січня 2021 року на всій території Україні почали діяти посилені карантинні обмеження, які триватимуть до 24 січня 2021 року включно.

▪️На період дії посилених карантинних заходів забороняється відвідування закладів освіти будь-якої форми власності, крім дитячих садочків; робота кафе, барів, ресторанів, крім доставки та роботи навинос; проведення всіх заходів; робота ТРЦ, окрім роботи в них суб'єктів господарювання, діяльність яких дозволяється; приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів (крім закладів із виробництва аудіовізуальних творів, роботи історико-культурних заповідників та організації гірськолижного дозвілля); приймання відвідувачів спортивними залами, фітнес-центрами та робота басейнів; робота суб'єктів господарювання у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, окрім винятків, які дозволяються; діяльність непродовольчих ринків.

▪️Дозволяється робота громадського транспорту, міжміське та міжнародне авто-, авіа- та залізничне сполучення; торгівля продовольчими товарами, лікарськими засобами, виробами медичного призначення та ветеринарними препаратами, засобами гігієни, засобами зв'язку та кормами для тварин, побутовою хімією та друкованою пресою (в магазинах, 60% торговельної площі яких призначені для торгівлі продуктами харчування); технічне обслуговування та ремонт авто; робота АЗС (без зон харчування), банків, поштових операторів, перукарень та салонів краси (виключно за попереднім записом), готелів (за умови, що зони спільного харчування працюватимуть з 6-ї до 11-ї ранку, а розважальні заходи не відбуватимуться); спортивні заходи професійних клубів (без присутності глядачів); робота із збирання і заготівлі відходів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool