На Кіровоградщині з початку війни більше тисячі осіб захворіли на коронавірус

Березень 23, 2022 | Коронавірус | Переглядів: 1667 | Коментарі: 0

З початку війни на СOVID-19 в області захворіло 1054 осіб, серед них 95 дітей.

Про це повідомила головна державна санітарна лікарка області Надія Оперчук.

«З початку війни маємо більше тисячі випадків COVID-19. Серед захворілих - 14 випадків у переселенців з Київської, Донецької, Миколаївської, Херсонської областей, міста Харкова і Запоріжжя»,- зазначила Надія Оперчук.

Вона додала, що при епідеміологічному розслідуванні фахівці Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб встановили, що люди транзитом перетинали нашу область, але вимушені були звернутися до лікувальних закладів за медичною допомогою, так як мали симптоми захворювання.

Лабораторно у всіх підтверджено СOVID-19, вони не були щеплені від коронавірусної хвороби.

«Всім захворілим надана необхідна медична допомога, 11 пацієнтів - госпіталізовані. Перебіг коронавірусної інфекції у всіх має легку та середню ступінь важкості»,- уточнила Надія Оперчук.

Нагадаємо, уряд продовжив дію карантину по СOVID-19 по 31 травня 2022 року. Щоб попередити ускладнення і розповсюдження СOVID, інших ГРВІ на сьогодні залишається актуальним дотримання карантинних заходів, у тому числі маскового режиму, особливо в місцях тимчасового масового перебування людей (бомбосховищах і укриттях), де можуть бути і хворі люди.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool