На Кіровоградщині проведено 785729 щеплень від COVID-19

Квітень 24, 2023 | Коронавірус | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

Про це під час брифінгу повідомила керівниця відділу охорони материнства, дитинства та імунопрофілактики департаменту охорони здоров’я ОВА Антоніна Кодрул.

«За 21.04.2023 року щеплено від COVID-19 по області 157 осіб. Медичні працівники повідомляють внутрішньо переміщеним особам про можливість отримати їхнім дітям щеплення за віком проти інших інфекційних захворювань, що керуються засобами специфічної імунопрофілактики. Профілактичні щеплення проти коронавірусної хвороби проводяться в усіх районах області», - зазначила Антоніна Кодрул.

Вона додала, що по області функціонує 96 постійних пунктів щеплень та 3 центри масової вакцинації. Станом на 20.04.2023 року в області в достатній кількості є вакцини: Coronovac/Sinovac (36990 доз на складі), Pfizer (Tris) (438 доз на складі), Johnson (170 доз на складі), Pfizer (Tris дитяча) (на складі 140 доз). 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool