МОЗ придбало 6,5 млн експрес-тестів для визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2

Березень 12, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 455 | Коментарі: 0

В ексклюзивному коментарі для Коронавірус інфо заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко зазначив, що МОЗ придбало за рахунок держбюджету понад 6,5 млн експрес-тестів на антиген до SARS-CoV-2.

Понад 4,3 млн із них вже розподілено та поставлено у регіональні комунальні заклади охорони здоров’я. Очікується поставка більш ніж 1,8 млн експрес-тестів, які буде розподілено між закладами охорони здоров’я незалежно від форми власності та ФОПами, що є надавачами медпослуг за Програмою медичних гарантій.

Також найближчим часом відбудеться поставка понад 350 тис. експрес-тестів для забезпечення потреб контрольних пунктів в’їзду та виїзду на тимчасово окуповані території АР Крим, Донецької, Луганської областей та м. Севастополя. Частину експрес-тестів буде розподілено між закладами охорони здоров’я у регіонах з «червоним» рівнем епіднебезпеки та між закладами, підпорядкованими МОЗ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool