10 мобільних бригад доставлятимуть вакцину від COVID-19 у райони Кіровоградщини

Січень 28, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Згідно з логістичним планом імунізації населення Кіровоградської області від коронавірусу, департамент охорони здоров’я ОДА сформував 10 мобільних бригад, які доставлятимуть вакцину від СOVID-19 до районів. 

Про це під час пресконференції повідомив очільник департаменту Олег Рибальченко сьогодні, 28 січня.

«Щойно ми отримаємо вакцину, протягом 5 діб її потрібно передана центрам первинної медико-санітарної допомоги в районах. Саме вони будуть забезпечувати імунізацію населення. Ми визначили 10 мобільних бригад. Їхнє завдання – оперативно доставити вакцину безпосередньо з центрального рівня до кожного району», – пояснив Олег Рибальченко.

Він додав, у районах також будуть сформовані бригади, які логістично забезпечать вакциною організовані колективи. Йдеться про лікарні, госпітальні бази, будинки для літніх людей та інші соціальні структури.

Нагадаємо, Кіровоградщина подала заявку на 15 тисяч доз вакцини від коронавірусу для першої хвилі імунізації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool