Авіакатастрофа літака українських авіаліній МАУ в Ірані. Фото рештки літака

Січень 11, 2020 | Катастрофи | Переглядів: 2729 | Коментарі: 0

Оперативний штаб при Раді національної безпеки і оборони України, створений за дорученням Президента Володимира Зеленського для розслідування авіакатастрофи літака українських авіаліній МАУ в Ірані, від початку отримував усю необхідну інформацію.

"Нашим фахівцям в Ірані було надано всі відео-, фото- та інші матеріали для аналізу процесів, які відбувалися та відбуваються в Тегерані. На підставі зібраної інформації завдяки роботі нашої експертної групи ми мали достатньо даних, щоб розуміти, що розслідування відбудеться об’єктивно та в стислі терміни. Політична частина роботи завершена. Наші фахівці продовжують працювати, щоб провести всі необхідні юридичні процедури" - про це повідомляє Офіс Президента України  у фейсбуці 

Авіакатастрофа літака українських авіаліній МАУ в Ірані. Фото решток літака

Авіакатастрофа літака українських авіаліній МАУ в Ірані. Фото решток літака

Авіакатастрофа літака українських авіаліній МАУ в Ірані. Фото решток літака


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool