You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Потужне за енергетикою новолуння. Обряд на щастя (ВІДЕО)

Березень 21, 2023 | Аномальні новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

Сьогодні. 21 березня, о 19-24 за київським часом розпочнеться саме потужне  за енергетикою новолуння, яке відбувається у час весняного рівнодення.

Розпочинається  астрономічна весна,  коли розпочнеться новий період у житті. В цей день наші пращури проводили різні обряди на вдачу, щастя та обряди, щоб розпрощатися  з бідами та негараздами.

Якщо ви хочете, щоб у  цьому році  у вас буда вдача, то сьогодні потрібно сходити в парк та  залишити підношення  під великим деревом свіжу здобу. При цьому треба у Матері Землі  прохати  собі та близьким вдачі. Після  цього треба  піти  не обертаючись.

На щастя  в цей  день потрібно пригостити рідних, близьких та сусідів  солодкою здобою. Приговорюючи при цьому, щоб життя було солодким  та гладеньким. Та в життя щастя сторицею прийшло.

Щоб відвести від себе  біди та негаразди треба запалити  у центрі  квартири  білу свічку. Записати на папірці всі свої біди  та спалити  на  свічці, попіл змити водою.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool