Кращий Безкоштовний Кран Криптовалют (2022)

Травень 03, 2022 | Аномальні новини | Переглядів: 1567 | Коментарі: 0

Термін «біткоін-крани»(bitcoin faucet) як і термін «кран сатоші» (free satoshi faucet) означає отримання безкоштовної криптовалюти (crypto currencies). Звичайно, немає нічого безкоштовного і користувачі біткоін-кранів повинні щось робити, щоб отримати винагороду.

 

Freebitco.in - сайт роздачі безкоштовних монет, який розпочав свою роботу в 2013 році.

Сервіс включає безліч ігор, за допомогою яких ви можете виграти біткоїни. З моменту запуску на сайті реєструвалися майже 50 млн користувачів, було зіграно понад 130 млрд ігор і виплачено користувачам 230,000 біткоїнів, що на сьогоднішній день становить 14 млрд доларів.

Використовувати сервіс легко та безпечно. Щоб ви не хвилювалися за збереження зароблених біткоїнів, Freebitcoin пропонує двофакторну аутентифікацію (2FA) вашого облікового запису. Ви можете заробляти біткоїни наступним чином: Просто отримуючи біткоїн щогодини 

Freebitco.in

Також на сайті біткоін-крану Freebitcoin варто відзначити щотижневі конкурси, де ви можете виграти значну суму грошей (більше 30 000 $). Внизу сторінки ви знайдете таймер, який показує час, що залишився до наступної роздачі. Це стосується багатьох видів заробітку.

Подібним чином ви можете брати участь у лотереї та інших іграх сервісу. Також користувачі можуть отримувати % від біткоїнів, що зберігаються на сервісі (від 0,0003 BTC під 4%). Ваші BTC можуть бути переведені на ваш гаманець будь-якої миті (на гнучких умовах).

Реєстрація

Після реєстрації вам не потрібно нічого підтверджувати, і ви зможете одразу приступити до заробітку біткоїнів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool