22 квітня День Землі (ВІДЕО)

Квітень 22, 2022 | Аномальні новини | Переглядів: 1597 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 квітня, у багатьох країнах світу у день весняного рівнодення відзначається День Землі, щоб відзначити, коли починається весна.

Екологія та зміни клімату на планеті Земля повинні стати головними для всього людства.

Місяць тому полярники зафіксували, що за декілька днів зруйнувався шельфовий льодовик Конгера.Наразі науковці спостерігають за льодовиком Туейтса, який називають льодовиком Судного дня - якщо він відколеться від Антарктиди, то глобальний рівень моря може піднятися на півметра, тоді під воду можуть підти світові мегаполіси.

У День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін миру, який закликає людей на нашій планеті до захисту миру та збереження краси нашого спільного дому. Напис на Дзвоні промовляє: «Хай живе загальний мир у всьому світі».

Наразі це дуже актуально, бо в  нашій Україні йде війна.

Підписуйтеся на канал


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool