„Нам не забути подвиг ветеранів”: урочистий концерт з нагоди Дня перемоги!

Травень 08, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1723 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform www.fotka.kr.ua ». Державна льотна академія України у партнерстві із творчим об’єднанням «Технології оптимального розвитку особистості» та за підтримки оператора мобільного зв’язку «Київстар» провела у Будинку культури «Авіатор» урочистий концерт із нагоди відзначення 64-ї річниці Дня перемоги. Програма свята під назвою «Нам не забути подвиг ветеранів!» передбачала не тільки проведення концерту, підготовленого силами молоді для ветеранів Великої Вітчизняної Війни, які проживають на території міста Кіровоград. У рамках святкування відбулася вже традиційна соціальна акція «Дзвінок фронтовому другу», ініціатором якої є національний оператор мобільного зв’язку «Київстар». Цього року організатори свята запросили до участі у святкуванні представників різних поколінь – окрім ветеранів міста, учасниками свята стали курсанти та студенти вищих навчальних закладів міста, вихованці шкіл та дитячих садків Кіровограда. Останні виступали перед ветеранами – співали пісень, розповідали вірші, дарували квіти. Чудову баладу продекламувала зі сцени помічник ректора ДЛАУ Ольга Кушнір, нову пісню презентував автор і виконавець Анатолій Тітов, хвилиною мовчання вшанували живих і мертвих героїв присутні у залі та почесний караул курсантів ДЛАУ на сцені, теплими словами привітав ветеранів керівник філії «Київстар» Андрій Колісниченко… Загалом, такої невимушеної атмосфери, яка панувала у залі, важко було б досягти, аби не спільні зусилля багатьох людей. І концерт, що пройшов у стінах Льотної академії напередодні Дня Перемоги за підтримки компанії «Киїстар», вийшов дуже сердечним і гарним. Тут панувало добро і вшановувалася пам’ять про подвиг!!!

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool