Заклади культури обласного центру на 85 відсотків виконали зауваження органів державного пожежного нагляду

Грудень 11, 2008 | Стрічка | Переглядів: 2753 | Коментарі: 0

Днями працівники центру пропаганди головного управління МНС в Кіровоградській області спільно з органами державного пожежного нагляду провели чергову рейдову перевірку.

Відповідно до плану-графіку систематично перевіряється протипожежний стан об’єктів різних форм власності. Після їх проведення в закладах культури на території області працівники МНС дійшли висновку, що посадовими особами місцевих органів виконавчої влади, самоврядування та управління культури і туризму облдержадміністрації не повною мірою приділяється увага питанням пожежної безпеки.  Серед недоліків наступні: у 81 % об’єктів області, що перевірялися, не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій та не встановлено протипожежні двері, значний відсоток складає і недолік стосовно встановлення установки автоматичних пожежних сигналізацій, які знаходяться в непрацездатному стані і не обслуговуються організаціями, що мають відповідну ліцензію. Зокрема, органи ДПН побували в обласному художньому музеї та бібліотеці імені Гайдара. Приємно відмітити, що керівники установ та відповідальні за пожежну безпеку цих двох закладів з усією серйозністю підійшли до усунення протипожежних недоліків, які були зазначені у приписі державного пожежного нагляду. Сподіваємося, що й інші підвідомчі об’єкти управління культури поставляться до цього питання не менш відповідально.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool