На станції Одеса-Застава-1 встановлено протитуманне освітлення

Квітень 19, 2016 | Стрічка | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Нещодавно на станції Одеса-Застава І було встановлено світильники з протитуманним вогнем. Роботи було проведено згідно з дорученням головного ревізора з безпеки руху і автотранспорту регіональної філії «Одеська залізниця» Рудольфа Мелкумяна, адже встановлення протитуманних світильників є важливою складовою дотримання безпеки руху під час розпуску составів.

Було замінено два світильники ДРЛ-250Вт з місячно-білим вогнем, два світильники ДНАТ-250Вт з жовтим вогнем на шість світильників ДНАТ-400Вт з жовтим протитуманним вогнем. Є можливість відключення трьох світильників верхнього ряду та трьох світильників нижнього ряду. Результати перевершили сподівання, адже тепер при сприятливих погодних умовах у темну годину доби гірковий комплекс працює при трьох світильниках ДНАТ-400Вт, а при тумані вмикаються додатково три світильника ДНАТ-400Вт і гірка працює у нормальному режимі.
Додамо, що сортувальні гірки станцій є найбільш складними і важливими ланками в технологічній системі переробки составів вантажних поїздів. Від ефективності роботи гіркового комплексу істотно залежать показники роботи сортувальних станцій в цілому. Технологічний процес розпуску составів з сортувальних гірок містить істотний елемент ризику. Несприятливі погодні умови значно впливають на роботу гіркового комплексу. У сильні тумани ускладнюється робота чергового та оператора сортувальної гірки – під час розпуску составів з гірки практично не видно відчепів, які прямують по гальмовим позиціям.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool