Курив один а згоріти могли двоє

Грудень 12, 2008 | Стрічка | Переглядів: 2471 | Коментарі: 0

11 грудня о 19:00 до Служби порятунку «01» зателефонували жителі будинку №2 по вулиці Героїв Сталінграда, що в обласному центрі. За словами сусідів на третьому поверсі із квартири 57 йшов дим, і до того ж на той час у приміщенні мали бути її квартиронаймачі – 28-річний чоловік та його вітчим.

Рятувальникам довелося вибити вхідні двері, щоб потрапити до приміщення. Для них було повною несподіванкою побачити, як із однієї кімнати вибігає чоловік. З’ясувалося, що на час виникнення пожежі він заснув, не підозрюючи того, що у кімнаті пасинка розпочинається пожежа. А тому, побачивши МНСівців, дуже злякався. На щастя його життю зараз нічого не загрожує, чого не скажеш про молодика. Бійці МНС знайшли хлопчину біля ліжка та винесли на свіже повітря, де вже на нього чекали медики. У тяжкому стані з діагнозом отруєння чадним газом бідолаху було госпіталізовано до Кіровоградської обласної лікарні.  Пізніше фахівці встановили, що причиною пожежі 2 кв м ліжка стало необережне поводження 28-річного чоловіка з вогнем під час куріння.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool