Кіровоградщина: допомога СБУ в питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти

Вересень 07, 2014 | Стрічка | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

За дорученням Президента України у Службі безпеки України працює Міжвідомчий центр допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти.

Зараз ведеться активна робота з уточнення бази даних зниклих, аби знайти і повернути додому кожного українця, який потрапив у полон або зник без вісти. Міжвідомчий центр працює спільно з волонтерами, громадськими активістами, незалежними журналістами.
6 вересня голова СБУ В. Наливайченко та координатор Центру В. Яловенко провели особистий прийом людей, які розшукують своїх рідних та близьких.
7 вересня за дорученням голови СБУ В. Наливайченка керівники регіональних органів СБУ особисто організують та проведуть прийом громадян в регіональних управліннях і міжрайвідділах щодо допомоги в питаннях звільнення полонених, заручників та віднайдення зниклих безвісти.
Особистий прийом начальника Управління УСБУ в Кіровоградській області триватиме з 11:00 до 16:00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 9.
Крім того, для звернень громадян цілодобово працює «гаряча лінія» call-центру 0800-501-482, 044-235-63-67 та електронна скринька polonhelp@ssu.gov.ua

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool