Звернення до ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильскій АЄС!

Квітень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1714 | Коментарі: 0

Чорнобильська катастрофа - одна з трагічних сторінок минулого нашої держави, складне випробування, яке достойно витримали наші співвітчизники проявивши мужність та героїзм. Про атомне лихо, що сталося у маленькому українському містечку, дізналося все людство, а  його назва назавжди стала символом біди. У ліквідації наслідків аварії брали участь тисячі людей, в тому числі  й працівники органів внутрішніх справ. Наш земний уклін, наша довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм життям, не шкодуючи здоров’я,  брав участь у ліквідації наслідків аварії. Пам’ять про Ваш героїзм ніколи не зітреться в історії людства, не згасне у віках. З повагою начальник УМВС України в Кіровоградській області                                   В.С.Плавюк

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool