В Олександрії «вирощують» обдаровану молодь!

Травень 15, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1657 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform www.fotka.kr.ua », основною метою Програми є забезпечення ґрунтовної освітньої підготовки, розвиток інтелектуального, творчого потенціалу і спортивних досягнень обдарованої дитини. На виконання Програми перед управлінням освіти постали завдання відбіру обдарованих дітей; створення необхідних умов для інтелектуального, духовного, морального, естетичного розвитку учнів та студентської молоді; моніторинг індивідуального шляху розвитку особистості обдарованої дитини. За останні роки Олександрія може похвалитися значними результатами. Призерами олімпіад стали 396 учнів з 14 - и загальноосвітніх навчальних заклади. Тільки протягом 2008-2009 навчального року учні та вчителі НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» взяли участь у 7 міжнародних проектах в Німеччині та Великій Британії. Постійно, вже декілька років поспіль, цей навчальний заклад бере участь в програмі «Шпрахдиплом». В цьому навчальному році 6 одинадцятикласників отримали німецький мовний диплом. 16 учнів 7-10-х класів пройшли навчальну практику у Великій Британії. В 2008 році 7 обдарованих олександрійців оздоровлені у міжнародному дитячому центрі «Артек», українському дитячому центрі «Молода гвардія» та дитячому оздоровчому таборі «Романтик» м. Скадовськ.

За матеріалами Олександрійської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool