В Новоархангельському районі втопився 7-річний хлопчик

Січень 09, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3269 | Коментарі: 0

Підійшли до завершення Новорічні та Різдвяні свята. Для когось вони принесли силу-силенну приємних моментів: чимало незабутніх вражень, подарунків, а зустрічі з рідними та  близькими доповнювали атмосферу радості. Проте, додавали клопоту і надзвичайні події, серед яких і нещасні випадки на воді. Та в цьому випадку без жертв не обійшлося. Так, у селі Підвисоке Новоархангельського району втопився 7-річний учень Підвисоцької школи. Його  тіло місцеві жителі підняли на поверхню. А у переддень нового року на річці Південний Буг, що у селі Солгутове Гайворонського району, така ж доля спіткала 71-річного чоловіка. Через декілька годин Вільшанським водолазно-рятувальним відділенням його тіло було піднято на поверхню. Шановні радіослухачі! Головне управління МНС України в Кіровоградській області звертається до вас з проханням дотримуватися заходів безпеки під час перебування на льоду. Перед тим як ступити на тонкий лід, краще подумайте чи варто наражати себе на  небезпеку. Батьки,  будьте максимально уважними, не дозволяйте вашим нащадкам гратися на тонкій кризі та поблизу неї, і пам’ятайте, що навіть  хвилинний недогляд за дитиною може принести у  сім’ю невимовне горе. Цінуйте власне життя, бережіть себе та своїх рідних і ніколи не нехтуйте застереженнями фахівців.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool