У першому півріччі 2009 року на переїздах Одеської залізниці зафіксовано 5 випадків ДТП

Липень 14, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Найбільша кількість ДТП (2 випадки) допущено на переїздах без чергового, обладнаних сигналізацією. Порівняно з відповідним періодом 2008 року кількість ДТП зменшилося на 8 випадків, про це інтернет-видання «FotoInform» повідомила прес-служба Одеської залізниці. Усі зафіксовані транспортні пригоди сталися з вини водіїв автотранспорту, які нехтують правилами дорожнього руху й безпеки. У результаті ДТП упродовж першого півріччя поточного року постраждалих не було. Зменшення кількості ДТП на переїздах - результат роботи залізничників: на сьогодні переїзди основних напрямків з інтенсивним рухом обладнані шлагбаумами для перекриття усієї проїзної частини дороги. В 2009 році було заплановано встановити 10 таких шлагбаумів, станом на 13.07.2009 встановлено 11 шлагбаумів. З метою профілактики порушень залізничники також систематично намагаються привернути увагу громадськості до питань безпеки. Однак водіям автотранспорту слід пам’ятати, що тільки суворе дотримання правил дорожнього руху є запорукою повної безпеки при перетині переїзду.

IMGA0941


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool