У Кіровограді вибухнув житловий будинок

Січень 09, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2537 | Коментарі: 0

На момент вибуху в будинку нікого не було, тому, на щастя, обійшлося без людських жертв. Шановні громадяни! Головне управління МНС України в Кіровоградській області та ВАТ «Кіровоградгаз» звертаються до вас із проханням бути дуже обережними із використанням блакитного палива. Якщо ви відчули запах газу, перш за все, перекрийте вентилі на газовому приладді і крани подачі газу перед ними та повідомте аварійну службу газу за номером «04», виведіть людей та організуйте провітрювання приміщення, в жодному разі не запалюйте сірники та не вмикайте електроприлади. Користувачі газових обігрівальних котлів повинні терміново перевірити утеплення розширювальних бачків. В разі їх замерзання та замерзання відвідного трубопроводу необхідно негайно їх відігріти. Розігрів системи опалення проводити гарячою водою або гарячим піском, попередньо загасивши котел. З метою недопущення нещасних випадків переконливо рекомендуємо замінити застаріле газове обладнання на сучасне, більш ефективне та з надійною автоматикою безпеки. Дотримання цих правил допоможе зберегти не тільки ваше майно, а й ваші здоров’я та  життя!

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool