Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції!

Квітень 24, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

Низько вклоняємося тим, хто, не шкодуючи себе, боровся з невидимим ворогом, хто не гнувся від труднощів та не ховався за спини інших, а гідно ніс на плечах тягар атомного лиха. Ніхто з вас не забув ті дні, коли кожна секунда перебування на місці аварії могла коштувати життя. Але ви, ризикуючи власним життям і здоров’ям, гідно виконували свій службовий та громадський обов’язок, ви рятували світ від неминучих трагічних наслідків, за що вам низький уклін, глибока вдячність та шана. Трагедія Чорнобиля – це  жорстоке попередження  людству про величезну відповідальність, яку воно несе перед майбутніми поколіннями, тому ми робимо все можливе для того щоб подібна трагедія не повторилася, а пам’ять  про загиблих учасників ліквідації аварії  та повага до тих, хто і сьогодні  живе та трудиться серед  нас не згасала з роками.

Начальник ГУМНС України в Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool