Рятувальники МНС вшанували пам’ять чорнобильцям - ліквідаторам

Квітень 24, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1956 | Коментарі: 0

Урочистим маршем від площі Кірова до цього меморіалу крокували військовослужбовці, чорнобильці, сім’ї ліквідаторів, родини тих, кого серед нас вже немає. Біля меморіалу зібралися також і очільники міста, області.  Лунало багато теплих і щирих слів на адресу тих, кому довелося подивитися в очі невидимій, але смертельній небезпеці. Важливо, що у цей день ліквідатори можуть зустрітися, поспілкуватися, під час поминального обіду згадати ті нелегкі дні, місяці перебування в зоні відчуження. Та, на жаль, ці спогади з кожним роком завдають все більше суму. Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим. Величний подвиг здійснили всі, хто брав участь у ліквідації наслідків вибуху на 4-му блоці Чорнобильської атомної станції. Від імені працівників головного управління МНС від усього серця зичимо героям-ліквідаторам здоров’я, щастя і добробуту. Честь вам і шана!

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool