Кіровоградські правоохоронці затримали двох, геть молодих злочинців !

Червень 10, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1630 | Коментарі: 0

Наймолодшому із зловмисників виповнилося лише 16 років. У 2005 році хлопець вже мав судимість за крадіжки, але за рішенням суду його звільнили з-під варти та передали на виховання батькам. Проте, історія не стала для хлопця повчальною. У квітні цього року він обікрав помешкання своїх знайомих. Тоді до його рук потрапили 1000 гривень та золоті вироби потерпілих, повідомляє «FotoInform». У подальшому злодій почав приглядатися до магазинів. Але вдиратися в темні незнайомі приміщення одному було страшно, тож на допомогу він покликав свого 19-річного знайомого. Уночі хлопці вибивали в приміщеннях магазинів вікна або зламували замки на дверях. Викрадали гроші, цигарки, запальнички, спиртні напої, солодощі та інші продукти харчування. Здобич приносили додому до одного із зловмисників і складали на горищі. Аби у старенького дідуся-опікуна не виникало питань, крадії іноді пригощали його пивом. Жага до пригод і відчуття безкарності штовхали зловмисників на нові злочини. Для того, щоб полагодити старий мопед, підозрювані наважилися викрасти скутер з гаража місцевого жителя. Та от біда, запчастини не підійшли до їх транспортного засобу... Таке веселе і безтурботне життя тривало близько місяця. Оперативники затримали злодіїв за місцем проживання. Частину краденого вилучено. За даним фактом порушено кримінальну справу, перевіряється причетність затриманих до інших подібних злочинів.

ВЗГ УМВС  України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool