Через кілька днів підозрюваних було затримано

Квітень 14, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1727 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» події розгорталися близько 5-ї години ранку. Двоє невідомих у масках увірвалися до приміщення АЗС. Оператор не встигла оговтатись, як чоловіки підійшли до неї, облили одяг розчинником для фарби та почали вимагати гроші. У разі відмови - погрожували її підпалити. Оскільки потерпіла не виявила згоди добровільно віддати кошти, нападники намагались власноручно відкрити касовий апарат. Поки злодії були зайняті замком, оператор скористалась моментом і встигла натиснути на кнопку виклику охорони. Помітивши це, зловмисники швидко зникли з місця пригоди та прихопили з собою касовий апарат. Проте оборудка не принесла бажаного результату, адже жінка зберігала виручку у шухляді столу… Не зважаючи на те, що «працювали» чоловіки у рукавичках, аби не залишити слідів, у результаті проведених оперативно-розшукових заходів підозрюваних було затримано вже через кілька днів. За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool