У Кропивницькому надзвичайники навчають молодь основам безпеки (ФОТО)

Травень 03, 2024 | Новини | Переглядів: 412 | Коментарі: 0

Нестандартний урок безпеки відбувся сьогодні в Регіональному центрі професійної освіти ім. О.С. Єгорова у Кропивницькому. 

Навіть цілком стандартний перелік навчальних питань може викликати інтерес учнів, якщо підійти до роботи творчо. Знати самому — це лише половина справи, а вміти навчити цього дітей — геть інше. І це ремесло до снаги не кожному. Нестандартні підходи до викладу навчального матеріалу цілком можна вважати авторською методикою наших рятувальників.

У Кропивницькому надзвичайники навчають молодь основам безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому надзвичайники навчають молодь основам безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому надзвичайники навчають молодь основам безпеки (ФОТО)

За такою методикою сьогодні опановували безпекове вчення учні професійно-технічного навчального закладу в обласному центрі.

Головне, чого прагнули досягнути надзвичайники під час спілкування з підлітками, - навчити їх мислити критично. Адже не кожна ситуація у житті може вкладатися в рамки шаблонів. Важливо визначити джерело потенційної небезпеки, а далі діяти вже за встановленими правилами.

Нині ми не уявляємо свого життя без гаджетів, LED-приладів, павер-банків та інших речей, що забезпечують наш комфорт. Які з них можуть становити потенційну небезпеку для людини, розбиралися разом з рятувальниками.

Експрес-курс з мінної безпеки відбувся вже в укритті, до якого усі спустилися за сигналом повітряної тривоги. Зібравшись у безпечному місці, пригадали правила захисту від загроз воєнного часу.

А цікаві квестові завдання, головоломки та ребуси змусили учасників заходу до активних дій, спряли розвитку логіки й критичного мислення, а також були націлені на підтримку командного духу у боротьбі за результат.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool